Tiff 2015 – perioada 29 mai – 7 iunie

Tiff 2015 – perioada 29 mai – 7 iunie

Organizatorii TIFF vor face proiecții de filme și la o piscină, în cadrul ediției festivalului din acest an. Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat că vor fi proiectate filme scurte la o piscină, iar spectatorii vor fi în costum de baie.

”Cinepiscina este un eveniment pe care îl vom inaugura în acest an, va fi o proiecţie de filme scurte despre fotbal, despre febra Cupei Mondiale, văzută de regizori diferiţi. Va fi o proiecţie unde spectatorii vor veni în ţinută de piscină, încercăm să provocăm publicul înotător, vom servi băuturi alcoolice şi nealcoolice. Va fi un ecran, muzică bună şi tot felul de device-uri gonflabile, să putem face publicului şederea mai uşoară. Vom avea un DJ şi sper să fie o seară simpatică şi să devină un eveniment de tradiţie de acum încolo”, a precizat Tudor Giurgiu.

Proiecţia filmelor va avea loc la piscina hotelului de patru stele din Cluj-Napoca, de pe Dealul Cetățuie.  Festivalul Internațional de Film Transilvania va avea loc în perioada 29 mai – 7 iunie. Biletele de acces la TIFF vor costa 10 lei cu reducere, 8 lei studenţi şi pensionari. La filmul de deschidere, prețul biletului va fi de 12 lei, iar la concerte de 15 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *