Târgul de toamna de Turism – Touristica 2014

Târgul de toamna de Turism – Touristica 2014

Toamna este una dintre cele mai bune perioade în care să alegem destinația pentru vacanța de iarnă, pentru că agențiile de turism oferă numeroase pachete turistice la prețuri avantajoase. Dar de multe ori alegerea pachetului perfect pentru nevoile noastre necesită multă răbdare și cercetare online. Pentru a veni în întâmpinarea turiștilor, în fiecare an, în Cluj Napoca, se organizează târgul de turism Touristica, unde operatorii în turism își expun ofertele și oferă reduceri substanțiale doritorilor. Pentru a afla mai multe despre ediția de iarnă 2014, am stat de vorbă cu Carmen Ciocian, Project Manager Touristica, despre târg și despre ofertele cu care îi așteaptă agențiile de turism pe clujeni.

În perioada 21-23 noiembrie 2014 va avea loc cea de-a  11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

Vino să îţi achiziţionezi vacanţa de Revelion, munte, ski, exotice la cele mai bune preţuri cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc.

Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteţi aşteptaţi pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut.

Vezi: Un interviu cu organizatorii targului si afla De ce să participi la târguri de turism?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *