Seminarul International de Aikido 12-14 septembrie la Cluj Napoca

Seminarul International de Aikido 12-14 septembrie la Cluj Napoca

Cluj-Napoca va fi gazda unui eveniment deosebit în lumea artelor marțiale. Fundaţia Română de Aikido Aikikai organizează Seminarul International de Aikido, acolo unde se va întruni Comitetul Director al Federaţiei Internaţionale de Aikido, ceea ce reprezintă o premieră pentru Europa de Est.ev

Astfel, între 8 si 12 septembrie, Comitetul Director al Federaţiei Internaţionale de Aikido, reunit la fiecare patru ani, va stabili direcţiile şi strategiile pe care le va urma Federaţia Internaţională de Aikido în următorii patru ani. Între 12 şi 14 septembrie, este programat Seminarul Internaţional de Aikido, care îl are instructor principal pe Waka Sensei Ueshiba Mitsuteru, strănepotul fondatorului Aikido, O’Sensei Ueshiba Morihei, dar si alti mari maestri de Aikido recunoscuti la nivel mondial. Seminarul este o premieră pentru România în condiţiile în care este pentru prima dată în istoria Aikido când un membru al familiei Ueshiba vine în Europa de Est.

La acest seminar şi-au anunţat participarea aikikoda- practicanţi de Aikido, din peste 30 de ţări. Nu mai puțin de opt maeştri vor fi prezenţi la Cluj la acest eveniment.

Continuarea articolului pe www.romanialibera.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *