Scurt metraj cu Charlie Chaplin

Scurt metraj cu Charlie Chaplin

Începând cu ora 19:00, în această seară vă recomandăm o porție de râs, de și împreună cu faimosul Charlie Chaplin. Vă invităm la vizionarea unui film de scurt metraj din 1917, care durează 24 de minute și se numește Easy Street. Evenimentul este găzduit de ceainăria La Perne.

Situația nu e prea roz pentru personajul principal (eternul vagabond al lui Chaplin). Arată rău, hainele-i sunt ponosite, pantofii rupți și doarme chircit pe jos, lângă peretele unei misiuni religioase. Pianul care se aude din interior îl trezește și-l face să intre.

Impresionat de atmosfera de acolo înapoiază cutia cu bani pe care inițial avusese de gând să o fure. Ieșind de acolo ajunge lângă secția de politie unde era postat un anunț conform căruia se făceau angajări. Motivul existenței acestui loc de muncă e unul simplu: pe Easy Street lucrurile stau destul de prost, polițiștii întorcându-se de multe ori pe targă din cauza bătăilor de acolo.

O dată intrat în sediul poliției, Chaplin nu va avea nicio problemă în a fi angajat pe loc și trimis pe Easy Street. Ajuns acolo îl va avea de înfruntat, chiar din prima zi, pe cel mai periculos bătăuș. Printr-un șiretlic va reuși să-l anihileze pe moment, dar problemele sale nu se vor termina o dată cu această primă intervenție.

Sursa: evenimenteincluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *