Proiectare film ”Wizard of OZ”, în La Perne

Proiectare film ”Wizard of OZ”, în La Perne

Marți 18 martie, cu începere de la ora 19:00,  La Perne vă invită la film. Mai exact, la proiecția peliculei din 1925 Wizard of Oz.

Filmul este adaptarea lui Larry Semon după povestea lui L. Frank Baum. Dorothy locuieşte cu mătuşa şi cu unchiul său la o fermă din Kansas. Aceştia au însă un secret faţă de Dorothy, pe care vor putea să i-l destăinuiască doar atunci câd ea va împlini 18 ani. În tot acest timp, în regatul din Oz, Kruel, un rege auto-proclamat menţine o stare de dictatură în ţinut.

Singura sa frică este că undeva, în Kansas, la o fermă, există o copilă care aşteaptă să împlinească 18 ani şi va deveni regină în regatul din Oz. Acesta era secretul pe care mătuşa şi unchiul lui Dorothy îl ţinuseră ascuns ani de zile. Acum, când a sosit ceasul ca ea să afle adevărul despre propria sa persoană, oameni ai lui Kruel vor apare din senin, pentru a o reduce la tăcere pe Dorothy.

Ajutată de forţele naturii şi de câţiva prieteni de încredere, Dorothy va reuşi să ajungă regină, cu toate împotrivirile şi născocirile lui Kruel.

Info şi rezervări: tel. 0743655258

Intrarea liberă.

Data: 18 martie 2014
Ora: 10:00
Locație: La Perne
Adresă: Calea Turzii 18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *