Peisaje post-naturale, expoziție foto de Dacian Groza

Peisaje post-naturale, expoziție foto de Dacian Groza

Data:17/01/2014 – 27/02/2014
Ora: 10:00
Locație: Librăria Cărturești
Adresa: Strada Alexandru Vaida-Voievod 53B

Detalii eveniment

Expoziția cuprinde lucruri pe lângă care trecem zilnic, la vederea cărora deja am devenit imuni. Lucruri deja banale pentru noi din mijlocul aglomerației urbane, apărute ca urmare a dezvoltării orașului, lucruri care poate nu ar trebui să fie acolo. Talentul lui Dacian Groza îi permite acestuia să surprindă toate aceste elemente banale, să le dea o formă și să le scoată în evidență pentru noi toți.

Cartiere care au acaparat pădurile, animale între gunoaiele de lângă blocuri, urme de civilizație în sălbăticie, bucăți de peisaje naturale rupte și aruncate în peisajul urban. Astfel de lucruri sunt prezentate în expoziția tânărului artist, pasionat de documentarea mediului și a vieții de zi cu zi și căruia îi place să surprindă intersectarea habitatului uman cu cel natural.

Fotografiile sale au mai fost publicate în Igloo, Zeppelin, All Hollow, JPG Mag, If You Leave, Dincolo de oraș, Frankie Mag, The Institute – Romanian Design Week. Dacian Groza a mai participat la expoziții personale sau de grup la Musee de l’Elysee, Laussane, Elveția, Host Gallery, Londra și la librăriile Cărturești din toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *