Napoca Music Event

Napoca Music Event

Începând de astăzi, sunteți invitați la Napoca Music Event, care își face debutul la Sala Sporturilor ”Horia Demian” în această seară. Evenimentul, aflat deja la a XII ediție, se desfășoară între 9 și 11 mai, reunind mai mulți artiști importanți din România, dar și multe alte lucruri interesante.

Organizatorii propun în acest an un weekend plin cu activități în aer liber printre care: concerte de muzică live, parc de distracții, concursuri cu premii și multă distracție. Nu vor lipsi de la eveniment nici ansamblurile folclorice care vor bucura spectatorii în fiecare zi de la ora 14:00. După mostra de tradiție, vor urma concertele susținute de artiști consacrați în peisajul muzical românesc, după cum urmează:

• Vineri:

Puya, Vescan&Doddy, Hiatus M, Jovialii, Cristian Daniel

• Sâmbătă:

Guess Who, What’s UP, Rattle Jack, Second Place, Kid-A

• Duminică:

Compact, Emeric Set, Modiwo, The Hourglass, Ovidiu Scridon

Napoca Music Event va aduna și de această data evenimente pentru toate vârstele, combinând distracția caruselului pentru cei mai mici cu melodii ce au făcut istorie în muzica românească. De asemenea, organizatorii vor pune la cale și numeroase concursuri antrenante care vor aduce publicul mai aproape de atmosfera Napoca Music Event.

Sursa: Napoca Music Event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *