Jazz in the Park Cluj Napoca

Jazz in the Park Cluj Napoca

Timp de șapte zile, în perioada 29 iunie și 5 iulie, clujenii vor avea parte de muzică jazz, petreceri și multe activități interactive în cadrul celei de-a 3-a ediții a festivalului Jazz in the Park.

Cea de-a treia ediție a festivalului vine cu noi provocări. Astfel, începând din acest an a fost creat un fond al festivalului din care vor fi susținute diverse proiecte culturale cu caracter artistic, desfășurate în spațiul public din oraș.

O altă noutate a festivalului din acest an este organizarea unui concurs de proiecte prin care clujenii sunt provocați să prezinte locuri frumoase din oraș. Cele mai bune proiecte vor fi recompensate cu premii în bani.

„S-a spus despre Jazz in the Park, după prima ediție, că a redat clujenilor Parcul Central. Și, pentru că ne-a plăcut cum a prins viață acest loc din inima orașului, ne-am gândit că mai sunt și alte zone frumoase din Cluj care pot fi promovate. Așa s-a născut ideea concursului de proiecte Jazz in the Park, prin care vrem să provocăm oamenii cu inițiativă din comunitate să ne arate locuri frumoase din oraș. Și, pentru că ne plac muzica și cultura, vom susține prin Fondul Jazz in the Park (n.r. format din donații) proiecte culturale cu caracter de intervenție artistică în spațiul public”, a declarat Alin Vaida, directorul festivalului Jazz in the Park.

\Citeste  mai multe pe BunaDimineata.ro – Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *