Fundaţia Romania One vă invită la „România la răscruce”

Fundaţia Romania One vă invită la „România la răscruce”

Fundaţia Romania One vă invită să luați parte luni, 6 octombrie 2014, ora 15.30, în Aula FSEGA, la conferința susținută în prezența excelenței sale, domnul Mark Gitenstein, fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România în perioada 2009 – 2012. Domnia sa va vorbi despre câteva decizii cheie care ar putea garanta României o perioadă de stabilitate, prosperitate şi încredere în anii următori.RomaniaOne_Gitenstein_Oct-6-2014_web

Tot în cadrul acestei întâlniri, intitulate „România la răscruce”, fundația Romania One, având alături echipa IT de la Lateral, respectiv pe Don Lothrop – fondatorul Romania One, vor lansa în premieră în România noul site al structurii non-guvernamentale, precum și prima parte a unei aplicații web, scopul celor două instrumente de informare fiind crearea unei societăți civile virtuale. Pas cu pas, România trebuie să se schimbe în bine, iar acesta este doar începutul.

Participarea la eveniment este gratuită, iar conferința se va purta în limba engleză cu traducere simultană în română. Pentru a lua parte la acest eveniment de excepție, vă rugăm să vă înscrieți accesând pagina www.romaniaone.org.

Sunteți așadar așteptați pe 6 octombrie, ora 15.30 în Aula FSEGA, str. Teodor Mihali nr. 58-60, Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *