Expoziția de ilustrații ”Litere și spiriduși” – Iulia Burlac

Expoziția de ilustrații ”Litere și spiriduși” – Iulia Burlac

În acest sfârșit de săptămână vă propunem să sacrificați un timp din ziua voastră pentru admirarea unor opere de artă care au luat naștere din talentul Iuliei Bucur, absolventă a Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca. 

Veniți la expoziția Litere și Spiriduși din incinta Cărturești și lăsați-vă conduși într-o lume în care cuvintele prind viață și în care veți înconjurați de litere, spiriduși și artă.

Iată ce spune și Iulia despre propria sa expoziție: ”Proiectul arată un altfel de alfabet, unde se îmbină frumusețea si delicatețea literelor cu natura, cu toate formele, texturile și culorile ei, într-o lume unică, spectaculoasă. În această lume colorată, lângă fiecare literă rotundă, subțire, mică sau lată, trăiește câte un spirit al naturii ghiduș și tare simpatic. Am vrut să ofer literelor o unicitate aproape ludică în diversitatea lor, reliefându-le într-un cadru inedit şi jucăuş, diferit de cadrul convenţional, clasic. Astfel, fiecare are propriul ei decor, propria ei poveste şi propriul ei spirit al naturii.”, citează orașulcluj.ro.

Dacă v-ați convins, e bine de știut că intrarea este liberă.

Perioada: 3 aprilie – 15 mai
Locație: Cărturești Cluj-Napoca
Adresa: Alexandru Vaida-Voievod 53-55

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *