Difuzare film documentar Finding Joe

Difuzare film documentar Finding Joe

Documentarul Finding Joe este unul de excepție, care prezintă călătoria omului spre succes, printr-o serie de interviuri luate unor adevărate personalități care au reușit în viață. Filmul dorește să aducă oamenilor inspirație pentru dobândirea unei existențe deosebite, dând viață teoriei lui Joseph Campbell, care vorbea despre Călătoria Eroului (Heroes Journey).Finding Joe rulează la Cinema Victoria în 15 martie, la ora 13:00. După difuzarea documentarului va urma și o dezbatere deosebit de interesantă, precum și un atelier cu exerciții despre fericire și despre secretele unei vieți împlinite.

Printre personalitățile care oferă interviuri în acest film se numără Gay Hendricks, Sir Ken Robinson, Deepak Chopra și Mick Fleetowod. Fiecare dintre ei vorbește despre cum și-au găsit pasiunea și care au fost provocările în drumul spre o viață fericită. Finding Joe este o explorare a studiilor renumitului mitolog Joseph Campbell și impactului lor continuu asupra culturii noastre.

Joseph Campbell a fost un profesor de la Sarah Lawrence College 38 de ani, timp în care a studiat miturile în relație cu natura umană. Lucrarea sa , ”Eroul cu o mie de fețe“, a fost publicată în 1949 și a influențat artiști și scriitori, printre care Bob Dylan, Jim Morrison, Stanley Kubrick, George Lucas sau Jerry Garcia.

Cartea lui Campbell, care însumează teoriile lui, a fost inclusă în TOP 100 cele mai influente cărți din lume, de către revista TIME. Cartea a fost vândută în zeci de milioane de exemplare și este în momentul de față folosită ca studiu pentru cursuri, workshopuri, și chiar filme sau muzică.

Preț bilet: 20 lei

Biletele pot fi achiziționate înainte sau chiar de la fața locului, dacă vor mai fi locuri libere.

Dacă doriți să veniți cu 10 prieteni, veți primi o invitație. Pentru aceasta trimiteți vă rog un email cu lista prietenilor pe adresa catrinel.fratean@ipf.ro

Pentru rezervări și alte detalii sunați la:
0749 094 938

Data: 15 martie 2014
Ora: 13:00
Locația: Cinema Victoria
Adresă: Bulevardul Eroilor 51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *