Despre noi

EvenimenteCluj.ro se concentrează exclusiv pe promovarea evenimentelor din Cluj-Napoca.

Misiunea noastră este aceea de a oferi clujenilor și turiștilor informații relevante, corecte și complete despre toate evenimentele care au loc în capitala Transilvaniei, cu scopul de a facilita transmiterea tuturor valorilor care fac din Cluj-Napoca unul dintre cele mai importante centre universitare, culturale și de business din țară.

EvenimenteCluj.ro este cel mai nou reprezentant al acestei nișe în Cluj-Napoca, un oraș care găzduiește anual mii de evenimente interesante. Tocmai din acest motiv, considerăm că această piață are nevoie de un site cu o viziune nouă, proaspătă, care să își concentreze eforturile exclusiv pe ilustrarea evenimentelor pentru public.

EvenimenteCluj.ro oferă vizitatorilor săi mai multe categorii de evenimente, cu scopul de a face ușoară sarcina lor de a le găsi pe cele de interes pentru ei.

Alături de celelalte site-uri de nișă prezente în Cluj-Napoca, ne dorim să punem umărul la promovarea orașului nostru prin prisma evenimentelor pe care acesta le găzduiește.