Conferința TeCOMM 2014 Cluj-Napoca [30 octombrie 2014]

Conferința TeCOMM 2014 Cluj-Napoca [30 octombrie 2014]

Cea de-a 4-a ediţie a ExpoConferinţei de comerţ electronic TeCOMM revine cu un format menit să răspundă cerinţelor oricărui jucător din piaţă care îşi desfăşoară activitatea în mediul online. Programul este adaptat nevoilor pieţei, acoperă subiecte despre oportunităţile şi provocările din domeniu şi, la sugestia speakerilor şi a participanţilor, va cuprinde dozele perfecte de dezbateri şi un focus mai mare pe workshopuri intense şi nişate.

În cele 2 zile vor fi prezenţi 50 de speakeri cu peste 30 de prezentări şi workshopuri în cadrul celor patru evenimente conexe.

Cei mai importanţi jucători din comerţul electronic românesc şi internaţional vor vorbi, pe 30 octombrie, despre situaţia curentă a pieţei, despre tendinţe şi evoluţii în e-commerce, nu doar pentru vânzări mai mari, ci mai ales pentru strategii de orientare către client şi loializarea acestuia, prin customer support şi securitate a datelor.

A doua zi a evenimentului va fi împărţită pe săli şi nevoi concrete, 2 workshopuri, 2 prezentări şi un masterclass pentru specialişti în marketing digital în cadrul MarkDay, şi alte 10 workshopuri pentru cei interesaţi de optimizare prin UX design, SEO, web analytics, conversii, usability, plăţi online, logistică, branding & reputation.

30 octombrie la puterea a 4-a

În paralel cu prezentările şi dezbaterile din cadrul TeCOMM, va avea loc Digital Travel Forum. DTF este un eveniment dedicat celor care activează în domeniul turismului: operatori şi agenţi de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) şi reservation (CRS).

Mai multe detalii gasiti aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *