BEST Training Week

BEST Training Week

Vă reamintim că astăzi este ultima zi în care vă puteți înscrie pentru BEST Training Week, un eveniment care se va desfășura în perioada 6-11 Mai. Acesta este un eveniment care va însuma o săptămână de traininguri pentru studenții interesați. BEST Training Week este un proiect inițiat de către organizația studențească BEST Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. 

Evenimentul dorește să îi familiarizeze pe studenți cu mediul profesionist și cu cerințele pieței muncii, prin traininguri susținute de către profesioniști din domeniu, traineri specializați, dar și organizații studențești. Prin această metodă, studenții au ocazia de a învăța lucruri noi și folositoare, care nu se regăsesc în paginile cursurilor de la facultate.

BEST Training Week debutează marți, 6 mai, în fiecare zi desfășurându-se cel puțin 3 traininguri. Vor fi atât traininguri tehnice, în care participanții vor avea ocazia să învețe metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM) , limbaje de programare noi (PHP, Java pentru Android), modele de proiectare consacrate (MVC, MVVM), dar și traininguri de soft skills, unde calități precum cea de a fi un bun negociator, de a-și organiza timpul, de a fi un bun antreprenor, comunicator, lider, coechipier sau orator vor putea fi îmbunătățite.

Pe lângă toate acestea, vor fi și workshopuri în care cei prezenți vor putea afla cum să urmeze eficient pașii pentru angajare, cum să-și întărească relațiile profesionale, sau cum să treacă de la hobby la job. Nu în ultimul rând, cei interesați de fotografie vor putea afla mai multe despre fotografia în lumina naturală.

Pentru a se înscrie la eveniment, studenții trebuie să acceseze site-ul http://btw.BESTcj.ro, unde vor găsi mai multe detalii despre fiecare training în parte. Data limită pentru înscrieri este 3 mai, locurile fiind limitate.

Sursa: Best Cluj / evenimenteincluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *